Over Beautysalon Rianne                

Mijn naam is Rianne Orbon, ik ben 22 jaar en woon in Weert. Vanaf 1 februari 2018 heb ik mijn eigen schoonheidssalon in de Verbinderij.

In 2017 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik verschillende specialisaties behaald.

De afgelopen twee jaar heb ik gewerkt als masseuse en schoonheidsspecialiste in een sauna. Ontspanning staat bij mij voorop. Ik vind het fijn als mensen na een behandeling met een tevreden en goed gevoel weer naar huis gaan.

Mijn salon is ANBOS en PROVOET geregistreerd.

ANBOS is een brancheorganisatie met ongeveer 5.000 aangesloten schoonheidssalons. Alle leden zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland.

De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.